Winkelhof maakt er een feest van

bergambacht • De gezelligste tijd van het jaar staat voor de deur. De winkeliers van Winkelhof Bergambacht doen er alles aan om er een feest van te maken, met onder andere de Warme Winter Winkelhof Weken. 

Er zijn natuurlijk altijd al veel redenen om inkopen te doen in de Winkelhof: het grote aantal winkels dicht bij elkaar, het deskundige advies, de klantvriendelijkheid en de gezellige sfeer. In november en december komen er nog een paar redenen bij om voor Bergambacht te kiezen. 

Cadeaus
Mariëlle van der Vlist en Wim Rodenburg, bestuursleden van de winkeliersvereniging: "Op donderdag 18 november zijn onze Warme Winter Winkelhof Weken gestart: vier weken lang geven we minimaal 75 cadeaus per week weg aan onze klanten.”

Iedereen dingt mee naar de cadeaus, zowel de klanten die aankopen doen voor een groot bedrag als mensen die slechts een 'kleinigheidje' kopen. 

"Elke week kunnen de klanten bonnetjes inleveren, met daarop hun naam en telefoonnummer. Zij worden verrast met ongeveer 75 cadeaus en waardebonnen uit 35 winkels. Alle leden van de Winkelhof doen mee. De waarde van de cadeaus en waardebonnen is minimaal 25 euro en dit vier weken lang.” 

Chocolademelk
De geschenken worden weggegeven op de zaterdagen 27 november en 4, 11 en 18 december.

"Het gebeurt allemaal op het H.B. Nederburghplein. De winkeliersvereniging zorgt voor gezelligheid met warme chocolademelk en glühwein, muziek- en zangverenigingen brengen extra vrolijkheid. Mogelijk zal er ook horeca aanwezig zijn.”
De Warme Winter Winkelhof Weken zijn nieuw.

"De zegeltjesactie van voorheen was toe aan vernieuwing. Ja, het aantal cadeaus van de nieuwe actie vraagt om een hele investering van de winkeliers, maar we maken wel veel mensen blij en het is gezellig op ons dorp. Dat is wat we willen.”

Mooie mix
Het is niet alleen vanwege de acties aantrekkelijk om je boodschappen in de Winkelhof te doen.

 "We hebben in Bergambacht een mooie mix van kleine en grote winkels. De kracht van de Winkelhof is dat het bijna allemaal eigen winkels zijn, weinig ketens. Overal is de eigenaar zelf betrokken en we geven allemaal graag eerlijk en deskundig advies. Niet voor niets komen onze klanten uit de hele regio.”

q www.winkelhof.nl