Kerstshow bij KlusWijs Schoonhoven

schoonhoven • Ieder najaar wordt KlusWijs Schoonhoven (aan De Diamant 2) op een fraaie wijze in de juiste sfeer gebracht voor de feestdagen. Zowel aan Sinterklaas als Kerst wordt gedacht.

Angeline Kommer namens KlusWijs Schoonhoven: “De winkel is prachtig versierd en er is een mooie kerstshow opgebouwd, waar bezoekers de meest aparte dingen vinden om hun woning geheel in kerstsfeer te brengen. Er is voor ieder wat wils, in alle kleuren van de regenboog en van lekker goedkoop tot heel exclusief.”
Vervolgens: “We krijgen ieder jaar veel complimenten over de leuke en aparte producten, die er op de kerstshow te vinden zijn. Daar zijn we overigens het hele jaar door naar op zoek, ook voor onze meubelafdeling op de bovenverdieping.” Angeline is nog steeds blij met de vele positieve reacties van klanten: “We horen regelmatig dat ze de winkel prachtig en verrassend vinden. We hebben mooie accessoires, meubels en bijbehorende kerstspullen, die niet op iedere hoek van de straat te koop zijn. Daarbij wisselt het assortiment heel snel, je vindt bij ons steeds iets anders.” Jammer genoeg heeft KlusWijs voor Kerst niet alles geleverd gekregen, wat besteld was. "Maar dat hoort helaas bij de tijd waarin we leven”, zegt Angeline nuchter. "We hebben te maken met lange levertijden en soms komt het zelfs helemaal niet binnen. Wacht dan ook niet te lang met het kopen van je lampjes en andere kerstspullen, want het kan zomaar op zijn. Kom vooral eens kijken in onze gezellige (woon)winkel in Schoonhoven en laat je verrassen.”