• Vivant-verkoopster Nicole Rook geflankeerd door de gebroeders Ekiz.
• Vivant-verkoopster Nicole Rook geflankeerd door de gebroeders Ekiz. Foto: Jan Timmer

Regelrechte aanwinst De Korf

krimpen a/d ijssel • Winkelcentrum De Korf heeft terug wat veel consumenten zo misten: een boekhandel met alles erop en eraan! Met dank aan de broers Suat en Cuneyt Ekiz, de eigenaren van Vivánt Books & Gifts.

"We voorzien er echt mee in een grote behoefte", weet Nicole Rook, verkoopster in de gloednieuwe zaak op het zo fraai vernieuwde winkelcentrum De Korf in Krimpen aan den IJssel. "Op 5 november openden we voor het eerst onze deuren en kwamen de eerste complimenten al binnen. De mensen konden voorheen anderhalf jaar op De Korf niet terecht voor boeken, omdat de vorige boekhandel zijn deuren had gesloten. Maar nu is er Vivánt en hoef je niet ver de deur meer uit om in je leeshonger te voorzien. Daarnaast kun je bij ons terecht voor een mooie collectie tijdschriften, kantoorartikelen, leuke sieraden, shawls en pantoffels, wenskaarten, allerhande loterijen." 

Nicole: "En 'last but not least' kunnen klanten van ING in onze winkel zelf hun digitale en dagelijkse bankzaken regelen bij het vernieuwde ING-servicepunt. Doordat er altijd een speciaal opgeleide en gecertificeerde medewerker aanwezig is, kan de klant altijd hulp inroepen als het even niet lukt. En heeft de klant een specifieke vraag die de medewerker niet direct kan beantwoorden, dan is een afspraak met een adviseur op een ING-kantoor zo gemaakt. Bij dit nieuwe ING-servicepunt komen digitaal bankieren en persoonlijke dienstverlening samen. Echt een aanwinst!"

De gebroeders Ekiz gelden als ervaren ondernemers in de boeken- en kantoorartikelen branche. Ze hebben al een aantal jaren een soortgelijke winkel in Capelle-Schollevaar. "Op De Korf kwamen we terecht na een gesprek met de mensen van projectontwikkelaar en bouwer Van der Vorm", vertelt Suat Ekiz. "Men vroeg of we belangstelling hadden om ons ook in Krimpen te vestigen. We kwamen er vervolgens snel uit. Dit is een mooie locatie. We zijn daarna hard aan de slag gegaan om de winkel mooi en overzichtelijk in te richten. Over het resultaat zijn we zeer tevreden. En nóg belangrijker: onze klanten komen hier graag vanwege de overzichtelijkheid en het ruime en gevarieerde assortiment."

Ook de Krimpense Nicole Rook geniet van haar rol in Vivánt Books & Gifts. "Voorheen stond ik in onze zaak in Schollevaar, maar hier geniet ik extra van: werken in een super leuke winkel in mijn eigen woonplaats. Zo leuk."