Afbeelding
Foto:

Aanmelden als vrijwilliger Vluchtelingenwerk

krimpenerwaard • Wie ook begaan is met het lot van vluchtelingen en als vrijwilliger in de Krimpenerwaard ondersteuning wil bieden bij hun integratie en/of gezinshereniging kan voor meer informatie en aanmelding terecht op de website: www.vluchtelingenwerk.nl/krimpenerwaard Hier zijn ook de verschillende vrijwilligersvacatures te vinden.

Daarnaast kan worden gemaild of gebeld: krimpenerwaard@vluchtelingenwerk.nl/06-13323661 (Louise Fontein).


Mooi gebaar Rudolf Peter Fashion Store 

krimpen a/d ijssel • Rudolf Peter Fashion Store is de klanten dankbaar dat zij de kledingwinkel hebben gesteund in deze moeilijke tijden. Vooral aan de slogan ‘Koop Lokaal, ontvang Lokaal!’ hebben veel mensen gehoor gegeven.

Allard Scholte, eigenaar van Rudolf Peter Fashion Store: “Een klant van ons schonk spontaan 150 euro. We vonden dat een mooie geste, maar wilden het bedrag graag op een goede manier besteden."

Als dank voor alle lokale steun schenkt Rudolf Peter Fashion Store het aan mensen die het goed kunnen gebruiken. "En dus kwamen we bij Stichting Fair Chance uit. Dit is een lokale stichting voor kinderen die leven in gezinnen die het financieel moeilijk hebben. Gezinnen dus die wel een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken. Fair Chance vindt dat alle kinderen recht hebben op een leuke en onbezorgde jeugd.”

Fair Chance is verheugd met het bedrag, dat ze onlangs in ontvangst mochten nemen en spreekt de hoop uit dat meer mensen het voorbeeld van Allard en Anita volgen. Het bestuur wil de anonieme gever dan ook hartelijk bedanken: 'Ook mede namens alle kinderen'.

q www.fairchance-krimpen.nl