Dilettant laat twee gezichten zien

krimpen a/d lek • Met een 2-0 voorsprong op zak (door goals van Remco Mulders) leek er voor Dilettant niets aan de hand in de thuiswedstrijd tegen staartclub Streefkerk. De gasten knokten zich echter naar een 2-3 voorsprong. Michel Vredenborg zorgde in blessuretijd uit een vrije trap voor de 3-3. Dilettant-trainer Edward Knook: "Voor rust waren we beter, na de 2-3 was ik blij met de puntendeling."

Ammerstol blijft niets bespaard

ammerstol • Ammerstol, dat wekelijks moeite heeft een representatief elftal op de been te brengen, verloor in Driebruggen met 8-0 van WDS. Erger was het uitvallen van de Ammerse doelman Arjan Hazewinkel. Op het slechte veld bleef zijn voet tijdens een draaiende beweging in de modder steken. "Met een zware blessure moest hij op een brancard van het veld af,” meldt elftalleider Ben de Lange.