• Sebastiaan Wink: 'Trots op de NOAB-certificering.'
• Sebastiaan Wink: 'Trots op de NOAB-certificering.' Foto: Jan Timmer

NOAB-certificaat voor Winco

krimpen aan de lek/lekkerkerk • Voor bestaande en nieuwe klanten betekent het een extra garantie op dienstverlening van goede kwaliteit. 

“We zijn uiteraard zeer verguld met deze certificering vanuit de Nederlandse Orde van Administratie en Belastingdeskundigen”, zegt Sebastiaan Wink, eigenaar van Winco Administratie en Advies met vestigingen in Krimpen aan de Lek en Lekkerkerk. “Landelijk mogen zo’n duizend kantoren in onze branche het NOAB-schild voeren. Dat wij daar nu ook toe behoren is uiteraard prettig, maar we werken met deze erkenning niet veel anders dan we altijd al deden. Aan negentig procent van de NOAB-eisen voldeden we al voordat we op gingen voor het certificaat. Voor die laatste tien procent hebben we zaken moeten aanscherpen. Daarin zijn we goed geslaagd, getuige de positieve uitkomst van de finale audit.”

Groei
Winco Administratie & Advies biedt in hoofdzaak ondersteuning aan lokale en regionale ondernemers bij al hun financiële en fiscale aangelegenheden. “Denk daarbij aan het verzorgen van de boekhouding, het maken van jaarrekeningen en het oppakken en uitvoeren van de loonadministratie”, noemt Sebastiaan Wink wat voorbeelden. “Verreweg de meeste van onze klanten zijn afkomstig uit het kleinbedrijf, ondernemers met minder dan vijftig medewerkers. In de Krimpenerwaard behoort zo’n negentig procent van de bedrijven tot die categorie. De bakker, bloemist, het installatiebedrijf, de kledingzaak: Winco kan ze allemaal van dienst zijn en doet dat ook in steeds verder toenemende mate. Niet voor niets hebben we de voorbije vijftien jaar een mooie groei doorgemaakt. Met dank aan bestaande klanten die hun goede ervaringen doorgeven aan collega-ondernemers, die vervolgens vaak ook Winco-klant worden. Een mooiere reclame kun je je niet wensen!”

De kracht van Winco zit hem niet alleen in de grote expertise, ook de betrokkenheid bij het wel en wee van de klanten scoort hoog. "Wij focussen ons niet alleen op het vastleggen van ‘het verleden' en het voldoen aan de verplichtingen die de Belastingdienst stelt, maar houden ons ook bezig met de continuïteit en de toekomst van de ondernemingen die klant bij ons zijn. We bieden maatwerkadvies en nodigen ondernemers met interesse in onze dienstverlening dan ook van harte uit om vrijblijvend een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek."