Ammers Halloween

ammerstol • Ook in Ammerstol is het zaterdag 30 oktober (van 19.00 t/m 22.00 uur) griezelen geblazen tijdens ‘Ammers Halloween’. Iedereen is vrij om rond te gaan: liefst verkleed natuurlijk. Aanmelden voor een woning of een locatie in Ammerstol, als trick or treat of haunted house, kan via: nikkinelisse@gmail.com. De plattegrond van één en ander is de 30ste te vinden via de Facebookpagina Ammers Halloween.


‘Kind in Evenwicht’

ouderkerk a/d IJssel • De praktijk Bikkels met Prikkels in Ouderkerk heeft een nieuwe methode beschikbaar voor kinderen die te maken hebben met onverklaarbare klachten, vastlopen in hun ontwikkeling of anderszins signalen afgeven dat er iets met ze aan de hand is. 

“Met behulp van Kind in Evenwicht (KIE) kan de oorzaak van fysieke en emotionele spanning inzichtelijk gemaakt worden, begrepen en daardoor worden verwerkt,” vertelt holistisch kindercoach Thessa van den Berg, eigenaar van Bikkels met Prikkels Begeleiding & Advies. “Als holistisch kindercoach kan ik met deze nieuwe methode kinderen en hun ouders nog beter ondersteunen. Voor meer informatie of een afspraak: info@bikkelsmetprikkels.nl.


Popcorn Vocals hervat repetities

schoonhoven • Popcorn Vocals heeft de repetities in het 'eigen' clubgebouw -Groene Singel 2- weer hervat. Vanaf dinsdag 26 oktober repeteert het koor iedere dinsdagavond van 19.45 tot 21.45 uur onder leiding van dirigent Mariska. Er is ruimte voor nieuwe leden. Vrijblijvend een kijkje komen nemen kan altijd.

Popcorn Vocals is volgens eigen zeggen een gevarieerde groep, die een combinatie van pop-, rock-, en musicalnummers vertolkt, meestal Engelstalig en vier- tot zesstemmig. Voor alle stemgroepen zijn op dit moment nog plekken beschikbaar. Voor vragen en aanmelden: popcornvocals@gmail.com