Ammerstol nog steeds met lege handen

ammerstol • Ammerstol verloor op sportpark de Snackert met 2-4 van Floreant uit Boskoop.

De thuisploeg, die dit keer twee ‘veteranen’ opstelde, kwam snel op achterstand. Frank de Bruyn (37) bleek het scoren nog niet te zijn verkeerd en kopte de gelijkmaker tegen de touwen. Goede kansen om eens met een voorsprong aan de thee te gaan bleven onbenut. Floreant, dat beter met zijn kansen omging, liep in de tweede helft uit naar 1-3. Oudgediende Peter Teeuwen zorgde voor de aansluitingstreffer. In de jacht op een punt kregen de gasten zoveel ruimte, dat een vierde Boskoopse treffer niet uitbleef.

Gouderak pakt puntje tegen SPV

gouderak • Na een paar dikke nederlagen smaakte Gouderak zaterdag het genoegen om in ieder geval weer eens een puntje te pakken. Thuis tegen SPV'81 werd het 3-3. Nicky Bentzon en Bob Oldenheuuvel (2x) verzorgden de Gouderakse productie. In de eerste helft waren de gasten de baas aan de Kattendijk. De 0-2 tussenstand onderstreepte dat. Na rust kwam Gouderak sterk terug en kreeg het zelfs nog kansen om het duel in zijn voordeel te beslissen.

Cabauw laat zich wegcounteren

cabauw • Cabauw verloor met 1-2 van Hazerswoudse Boys, dat door deze driepunter de Cabauwenaren, die nu zesde staan, op de ranglijst passeert. Na een gelijkopgaande, doelpuntloze eerste helft, waarin de gasten uit Hazerswoude-Dorp inzakten en wachtten op een Cabauwse fout, kwam de thuisploeg in de tweede helft op achterstand. Cabauw ging meer risico nemen en zag de counterende tegenstander de marge vergroten. Nik Jongbloed bracht de spanning terug met zijn 97ste clubtreffer, waarna Cabauw tevergeefs op jacht ging naar de gelijkmaker.