• Corné Hoogerbrug.
• Corné Hoogerbrug. Foto: Jan Timmer

Verkoop warme maaltijdservice

krimpen a/d ijssel • "We hebben deze beslissing genomen in de corona-periode", vertelt Corné Hoogerbrug, eigenaar van Hoogerbrug Cuisine. 

"Als bedrijf werden we vanwege alle maatregelen gedwongen een andere koers te varen. Dat had met een aantal factoren te maken. Als cateraar viel een belangrijk deel van ons werk weg, dus moesten we op zoek naar nieuwe kanalen om onze producten en diensten aan te bieden."

Supermarkten

"In juni 2020 besloten we om met kant- en-klaar maaltijden voor supermarkten te beginnen. We begonnen klein en voorzichtig met tien menuvarianten en een paar supermarkten, maar de belangstelling voor deze ambachtelijk in eigen keuken bereide producten nam een enorme vlucht. Inmiddels zitten we aan de dertig varianten en gaan we deze wintermaanden toe naar veertig. Het aantal supermarkten waar we zaken mee doen is inmiddels gestegen tot veertig. Er komen er wekelijks twee bij. Daar zijn we uiteraard enorm blij mee, net zoals we heel gelukkig zijn dat we onze cateringactiviteiten weer kunnen uitrollen, maar het heeft ons ook aan het denken gezet. We moesten echt keuzes maken in onze dienstverlening. Onze conclusie was dat het niet mogelijk is om de warme maaltijdservice voort te zetten. Gelukkig vonden we in Groene Hart Maaltijdservice een bedrijf dat deze vorm van dienstverlening van ons gaat overnemen. Met ruim 26 jaar ervaring in de warme maaltijdverzorging kunnen zij onze klanten uitstekend bedienen. En nog fijner: de maaltijdvoorziening voor een groep van zo'n vijftig a honderd klanten is daarmee gewaarborgd. Wij hebben er alle vertrouwen in dat ze ook in de nieuwe situatie op maat bediend worden met door onze opvolger."

Overschrijven

Groene Hart Maaltijdservice neemt de warme maaltijdbezorging weliswaar vanaf 1 november volledig over van Hoogerbrug Cuisine, nu al is het mogelijk om over te schrijven naar de nieuwe dienstverlener. "De brieven met de menukaarten en een incassoformulier zijn de deur al uit", vertelt Corné Hoogerbrug. "Wanneer onze klanten het incassoformulier invullen en meegeven aan onze bezorgers, dan zorgen wij er voor dat de overgang feilloos verloopt. Tot slot willen we iedereen bedanken voor het vertrouwen en de klandizie de voorbije jaren. We wensen onze klanten een smakelijke voortzetting toe met Groene Hart Maaltijdservice."