Gouderak verliest met 5-0

boskoop • Drie grote kansen kreeg Gouderak in de eerste helft van het uitduel met Floreant. Alle drie werden ze gemist en daarmee riep het elftal van trainer Wynoud Slegtenhorst het onheil over zich af. De Boskoopse thuisclub slaagde er vlak voor rust wel in te scoren en knalde er kort na de pauze nog twee ballen in. “Daarmee was bij ons de lucht eruit”, aldus de coach van Gouderak. “Dat het uiteindelijk nog 5-0 werd, is niet zo relevant. Desondanks ben ik tevreden over ons spel in de eerste helft. Daar haal ik aanknopingspunten uit.”

SPV’81 nog puntloos

polsbroek • Het nog puntloze SPV'81 verloor met 1-4 van het Goudse GSV, dat na het puntverlies van Haastrecht aan de leiding gaat. De thuisploeg was niet bij de les en miste nogal wat kansen. Het ervaren GSV won met 4-1. Gouderak, dat drie punten heeft, is aankomende zaterdag de tegenstander.