Vogelmarkt

bergambacht • Vogelvereniging De Vogelvrienden in Bergambacht houdt zaterdag 23 oktober van 9.00 tot 12.00 uur een vogelmarkt in het verenigingsgebouw aan de Dijklaan 57. Wie volièrevogels wil kopen dan wel verkopen, problemen heeft met het houden van vogels of gewoon advies wil, is welkom. 


Eenakteravond

haastrecht • Toneelvereniging Artoha is verheugd op zaterdag 30 oktober weer een eenakteravond te kunnen organiseren. Er zijn deze avond vier eenakters te zien: ‘Liefde op de zesde verdieping’ (wat als een zakenreis een dag eerder is afgelopen..?); ‘Vertel me nog een verhaaltje, zing nog een liedje voor mij’ (over de veranderde relatie tussen moeder en dochter); Willemijn (Zet drie bijzondere types die moeite hebben met goed communiceren bij elkaar en er gebeurt van alles ) en de luchtballon (Een drassig weiland, een echtpaar, moeder, zoon en pilote. Vijf totaal verschillende karakters. En dat moet de lucht in?) Aanvang 20.00 uur in de Grote Haven 40 te Haastrecht. Kaarten à 10 euro zijn verkrijgbaar via www.artohaastrecht.nl


Corona-bezinningsmoment

haastrecht • Muziekvereniging Concordia voert zaterdag 23 oktober om 20.00 uur het werkstuk van Klaas Coulembier uit in de Hervormde kerk te Haastrecht. Aansluitend speelt de vereniging onder leiding van Mark Tempelaars een passend stuk uit eigen repertoire. Joke Molenaar-Sosef leidt het bezinningsmoment. Bezoekers dienen hun QR-code/ID-bewijs bij zich te hebben.