Winnaar hoofdprijs 'Scan & Win'

krimpen a/d ijssel • Tijdens de maand september konden de bezoekers van Crimpenhof deelnemen aan de Scan & Win actie. Hierbij maakten ze kans op één van de vele prijzen of een nieuwe auto. Er zijn meer dan 2.500 prijzen wegegeven en als klap op de vuurpijl is afgelopen weekend middels een loterij de hoofdprijs eruit gegaan.

Zaterdag waren de 100 kanshebbers op de auto aanwezig in het winkelcentrum. Onder toezicht van notaris Remco Rijnvis bleef uiteindelijk na een spannende loterij één nummer over en dat was het nummer van de gelukkige winnares van de gloednieuwe Citroën C3. De 99 andere aanwezigen hadden niet het geluksnummer, maar kregen als troostprijs een taartje mee.
Eigenlijk kon de winnares -Nienke Offermans- er zelf niet bij zijn afgelopen zaterdag en zou haar vader de honneurs waarnemen. Maar een paar dagen voor de prijsuitreiking regelde ze dat er toch bij kon zijn. Achteraf pakte dat dus heel goed uit. Nienke mag haar nieuwe auto gaan ophalen bij Autobedrijf Broere. De ondernemers van winkelcentrum Crimpenhof wensen haar veel veilige kilometers toe in haar nieuwe auto.

q www.crimpenhof.nl


Collectanten gezocht

krimpen a/d ijssel • Voor de collecte van Alzheimer Nederland in Krimpen aan den IJssel -van 7 tot en met 13 november- worden vrijwilligers gezocht.

“Wist je dat 1 op de 5 mensen dementie krijgt? Bij vrouwen is dat zelfs 1 op 3. Deze ziekte moet stoppen”, aldus de coördinator van de collecte.
Wie wil bijdragen aan een toekomst zonder dementie en ook nog eens lekker in beweging wil blijven, kan meelopen tijdens de jaarlijkse collecteweek: “Het kost maar een paar uurtjes en we kunnen ieders hulp heel goed gebruiken. Dankzij de collectanten groeit de collecteopbrengst van Alzheimer Nederland al jaren achtereen.” Aanmelden kan via: alzheimernederlandkrimpen@gmail.com


Proefles AMV-cursus

lekkerkerk • Muziekvereniging Lekkerkerk geeft op woensdag 27 oktober een proefles voor de nieuwe cursus AMV. Aanmelden kan tot maandag 25 oktober. De AMV-lessen gaan woensdag 3 november van start. Deze eenjarige cursus is bedoeld voor kinderen uit groep 4 en 5 van de basisschool en wordt gegeven op woensdag van 15.45 tot 16.45 uur in De Muziektent, Koninginneweg 7A o.l.v. docente Desirée Twigt. Met deze cursus leggen kinderen spelenderwijs de basis voor het leren bespelen van een muziekinstrument. Desirée: "Er wordt aandacht besteed aan maat, ritme en de vorming van het muzikaal gehoor. Na een jaar kunnen deelnemers eenvoudige liedjes op de blokfluit spelen. Maar het belangrijkste is dat kinderen leren hoe leuk het is om muziek te maken.” Voor meer informatie: www.muziekvereniginglekkerkerk.nl Voor het aanmelden van een proefles: muziekschool@muziekvereniginglekkerkerk.nl