Werkzaamheden IJsseldijk-Noord/Kattendijk

gouderak • In opdracht van het Hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard voert aannemer De Jong Zuurmond onderhoudswerkzaamheden uit aan enkele straten. Op vrijdag 15 oktober wordt gestart met de werkzaamheden aan de Kattendijk en een gedeelte van de IJsseldijk Noord bij Gouderak, bestaande uit onder andere frezen en asfalteren. Het betreft het gedeelte vanaf de Lange Rol tot de IJsseldijk-Noord. De werkzaamheden duren van 7.00 tot 17.00 uur. 


Nieuwe voorzitter PvdA K'waard

regio • Tijdens de onlangs gehouden ledenvergadering is André van Tol (46) uit Lekkerkerk door de leden gekozen als voorzitter van PvdA Krimpenerwaard. Het bestuur van de lokale PvdA is daarmee weer op volle sterkte.

"De gemeenteraadsverkiezingen zijn over een paar maanden, dus we gaan een drukke tijd tegemoet. Hierin is een belangrijke rol voor het bestuur weggelegd. Daar wil ik graag mijn steentje aan bijdragen", stelt André van Tol. 

"Ook wil ik onze leden meer gaan betrekken bij de lokale politiek en meer verbinding leggen met de PvdA in de regio. Politiek speelt zich steeds meer regionaal af, kijk bijvoorbeeld naar de Regionale Energie Strategie (RES)."

Naast Van Tol heeft Jo Heuvelman zich aangemeld als algemeen bestuurslid. Hiermee heeft de PvdA nu vier bestuursleden.