• Mohamed El Idrissi (l) en Mohamed Dahman: vakmanschap in automotive.
• Mohamed El Idrissi (l) en Mohamed Dahman: vakmanschap in automotive. Foto: Jan Timmer

Techno Auto Service wil verder groeien

krimpen aan den ijssel • Een universeel garagebedrijf waar klanten in een vriendelijke en transparante sfeer terecht kunnen voor vakmanschap, -van APK-keuring tot en met een complete motorrevisie-, dat is Techno Auto Service in Krimpen aan den IJssel.

Eigenaar Mohamed Dahman vestigde zich op 1 juli van dit jaar in het voormalige pand van autobanden- en velgenspecialist Techno Wheels. “Velgen en banden verkopen we nog steeds, maar we leggen de nadruk op ons garagebedrijf en alle diensten die daarbij horen”, vertelt Dahman. “Mensen kunnen bij ons terecht voor alle onderhoud en reparaties aan hun auto van ieder merk. Daarnaast bieden we airco- en uitlijnservice. Dit alles tegen een aantrekkelijk tarief en voorzien van één jaar garantie. Dat laatste doen we zeker ook omdat we graag tevreden klanten zien, die weten dat we elk voorkomend probleem voor ze oplossen.”

De aanwezigheid van autotechnicus Mohamed El Idrissi zorgt ervoor dat iedere autobezitter mag rekenen op puur vakmanschap en een grote know-how. “Mohamed is al sinds zijn jeugd actief in de autobranche. Techniek is zijn grote passie”, vertelt Dahman. “In zijn jonge jaren werkte hij in Marokko aan veelal oude auto’s waar veel aan gedaan moest worden om ze verantwoord op de weg te houden. Zo bouwde hij een grote kennis van zaken op. In 2007 verhuisde Mohamed naar Nederland. Daar ging hij verder met waar hij mee bezig was en behaalde zijn diploma’s van 1e en 2e autotechnicus en APK-keurmeester. Er is geen auto te vinden die geheimen voor hem heeft.”

Hoewel Techno Auto Service nog pas een paar maanden in bedrijf is, mogen Dahman en El Idrissi al op veel belangstelling rekenen. "We hebben een mooi aantal particuliere klanten mogen begroeten en ook vanuit de zakelijke markt vertrouwen Krimpenerwaardse ondernemers onderhoud en reparatie van hun wagenpark aan ons toe. Daar zijn we uiteraard heel blij mee. Wat ook prettig is voor veel mensen, is dat we hier volop de ruimte hebben voor bruggen waar niet alleen personenauto's op kunnen staan, maar ook campers en vrachtwagens. Daarmee bedienen we vrijwel elk type automobilist op maat. Een nieuwe extra brug komt er binnenkort bij. We hopen ook een collega voor Mohamed El Idrissi te mogen begroeten. Zowel jonge mensen met liefde voor autotechniek als oudere automonteurs met passie voor het vak mogen contact met me opnemen. Samen kunnen we Techno Auto Service nog verder laten groeien.”

Techno Auto Service is gevestigd aan de Van Utrechtweg 33 in Krimpen aan den IJssel (bedrijventerrein Stormpolder), 0180-550799/06-10742079. 

q www.technoautoservice.nl