Luijten houdt weer verwarmingsactie

lekkerkerk • De welbekende Luijten Verwarmingsactie is terug. Maar dan wel op een andere manier en zes maanden lang: van oktober 2021 tot en met maart 2022. 

Het in Lekkerkerk gevestigde bedrijf brengt huis-aan-huis in de regio een folder uit met interessante acties op het gebied van warmtepomp- en hybridesystemen. 

“Super actueel, zeker gezien de Warmtevisie van de gemeente Krimpenerwaard,” verklaart directeur Patrick Luijten. “De gemeente wil de hele Krimpenerwaard op termijn energieneutraal hebben. Daar sluiten wij mooi bij aan.”


Opstellingen

Vervolgens: “In onze showroom komen tot eind maart 2022 vier à vijf opstellingen te staan van warmtepomp- en hybridesystemen én cv-ketels. Iedereen met belangstelling is na het maken van een afspraak van harte welkom."


Luijten heeft uiteraard de vakmensen beschikbaar om belangstellenden volledig voor te lichten over deze groene systemen en de mogelijke toepassing in woningen en bedrijfsruimten. 


Patrick Luijten: "Dat kan een uitkomst zijn voor mensen die ’van alles lezen’ over warmtepomp- en hybride-technieken, maar door de bomen het bos niet meer zien. Een heldere en specifiek op de eigen situatie gerichte uitleg kan dan uitkomst bieden. Wij hebben alle knowhow in huis en fungeren graag als een laagdrempelig ‘energieloket’.”


Cashback

Uiteraard lopen ook de cv-ketels mee in de acties van Luijten, met diverse aanbiedingen tussen oktober en maart. 


Daarnaast keert de ‘cashback-actie’ terug. Iedereen die bij Luijten een cv-ketel heeft aangeschaft, maakt kans op een teruggave van 500 euro. Het factuurnummer is daarbij lotnummer. Daarnaast komt Luijten met een interessante actie met CO2-meters. 


Afspraak

“Houd de folder, onze website en Facebook vooral in de gaten”, adviseert Patrick Luijten. “Wie een afspraak wil maken, kan bellen via 0180-664141. Onze adviseurs heten belangstellenden van harte welkom in de showroom met een kopje koffie en een helder verhaal!”


Luijten is te vinden aan de Verlengde Luijtenstraat 4 in Lekkerkerk.


www.luijtenverwarming.nl