Bridgers zoeken versterking

krimpen a/d ijssel • Nu de ergste coronaperikelen voorbij zijn, gaat bridgeclub Sans Rancune weer van start. 

“Helaas is door leeftijd en ziekte ons ledenbestand ernstig teruggelopen. We komen zowel in onze A-lijn als in de B-lijn leden tekort”, vertelt voorzitter Henk Span. "We gaan om de twee weken spelen op vrijdagavond in buurthuis de Sperwer, Landerijen 3 in Krimpen a/d IJssel. Aanvang 19.30 uur. Er wordt in twee lijnen gespeeld. Daardoor kunnen beginnende en gevorderde bridgers bij ons prima terecht.”
Bridgeclub Sans Rancune staat volgens de voorzitter bekend om zijn goede sfeer en gezelligheid: “Wie bij ons wil spelen of andere bridgeliefhebbers kent die dat zouden willen, is welkom. We hebben ook nog enkele leden die momenteel zonder partner zitten, dus belangstellenden kunnen zich ook individueel opgeven.”
Aanmelden kan bij Henk Span, via 0180-513616/span.richter@gmail.com “Nieuwe leden kunnen gelijk instromen. Wij zijn daarnaast op zoek naar een vrijwilliger die tijdens de speelavond de bar wil verzorgen, ofwel koffie wil zetten, de leden van een drankje voorzien en de voorraad aanvult. In overleg stelt het bestuur daar een vergoeding voor beschikbaar. Het betreft 17 avonden, van september t/m april.”


Open huis Hospice

regio • Zaterdag 2 oktober is er weer het driemaandelijkse open huis van Steunpunt Midden-Holland. Belangstellenden zijn van 11.00 tot 13.00 uur welkom in het Atelier achter het Hospice, Ridder van Catsweg 67 in Gouda. Er zijn vrijwilligers aanwezig om informatie te geven over de ondersteuning in het hospice en in de thuissituatie en over het doen van vrijwilligerswerk. Tevens kunnen schilderijen en kunstvoorwerpen, die door vrijwilligers zijn gemaakt, worden bekeken en eventueel gekocht.