Geslaagde bazaar

berkenwoude • De organisatie kijkt terug op een geslaagde bazaar in Berkenwoude. Dit onder het motto: ‘Alles voor het kerkje!’ Het gewicht van de kaas was 3306 gram; de pop was jarig op 17 juli en de prijs van de levensmiddelenmand was 22,38 euro. Het winnende nummer van de loterij voor de quilt is gevallen op lot ‘roze nr. 770’. Deze is op te halen bij Carina Prins, 0182-367715.


Poppentheater 

regio • Poppentheater Dubbele Jan komt weer naar de Krimpenerwaard. Ze treden drie keer op met de voorstelling 'Kleine zwarte vogel'. 

Het verhaal is geïnspireerd door het prentenboek van de afgelopen Nationale Voorleesdagen: 'Coco kan het!' van Loes Riphagen. Het is een voorstelling vol humor en muziek en vooral leuk voor kinderen tussen de 3 en 7 jaar. Kaartjes kosten 3,50 euro.
Op woensdagmiddag 29 september om 15.00 uur kunnen de jonge bezoekers terecht in het Cultuurhuis in Krimpen aan de Lek. Kaartjes zijn te koop aan de balie van het Cultuurhuis en online: tickets.cultuurhuiskrimpenaandelek.nl Op zaterdag 2 oktober speelt het theater om 11.00 uur in de bibliotheek te Gouderak en om 15.00 uur in de bibliotheek van Schoonhoven. Kaartjes zijn te koop aan de balies van de bibliotheek of te reserveren via info@debibliotheekkrimpenerwaard.nl.

q www.debibliotheekkrimpenerwaard.nl