Violenactie Woord en Daad

regio • Het Woord en Daad-comité Krimpenerwaard Oost gaat winterviolen verkopen voor het goede doel. De bloemen (14 of 28 stuks) zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Bestellen (tot 2 oktober) of meer informatie: wdkrimpenerwaardoost@gmail.com. De bestelling wordt in Schoonhoven, Bergambacht, Stolwijk en Berkenwoude op 9 oktober gratis bezorgd. 


'Grip op je Knip'

regio • In de cursus ‘Grip op je Knip’ -vanaf vrijdag 29 oktober van 15.30 tot 16.30 uur- leren deelnemers hoe ze kunnen rondkomen met hun geld en uit de schulden blijven. Afhankelijk van de aanmeldingen wordt bepaald in welke kern van de Krimpenerwaard de cursus plaatsvindt. Er zijn geen kosten aan verbonden. 'Grip op je Knip' is opgebouwd uit vijf bijeenkomsten met verschillende onderwerpen, zoals schulden, het aanvragen van regelingen en budgetplannen maken. Aanmelden kan bij Kwadraad, 088-9004000/w.verhoog@kwadraad.nl


Pompoenen te koop

lekkerkerk • De deelnemers van activeringscentrum De Buurtschuur in Lekkerkerk hebben er hard aan gewerkt en het resultaat mag er zijn. Voor 5 euro per stuk zijn de pompoenen te koop. Bij ieder exemplaar zit een zakje gedroogde munt voor een kopje thee. De pluktuin is iedere werkdag van 10.00 tot 15.30 uur open. Bezoekers zijn welkom aan de Tiendweg-West 12 te Lekkerkerk. Meer informatie: 0180-441201/06-46260530.


Beheerder gezocht

schoonhoven • Stichting Verenigingshuis De Zilverstad zoekt een nieuwe beheerder (m/v) op vrijwillige basis: ‘iemand met hart voor het verenigingsleven'.
Taken zijn onder andere het onderhouden van contact met de hurende verenigingen die gebruik maken van het gebouw, boodschappen doen en het aansturen van de penningmeester. Onkosten worden vergoed. Voor meer informatie: info@stichtingzilverstad.nl.