• Vrolijk Theater.
• Vrolijk Theater. Foto: Simone-Michelle de Blouw

Zomerfestival Prijssel in Ouderkerk

ouderkerk aan den ijssel • Voor alweer de achtste keer wordt vrijdag 17 september zomerfestival Prijssel gehouden bij De Maenstand in Ouderkerk aan den IJssel. 

Prijssel is voor jong en oud. Het terrein is vanaf 17:00 open voor de bezoekers, het programma begint een uurtje later. Vanaf 18:00 uur is er Vrolijk Theater voor de kinderen. Met buikspreekpoppen, goocheltrucs en een goede boodschap en speciaal gericht op kinderen beloofd het weer een Vrolijk Theater te worden. 

Om 19:00 uur is het tijd voor de muzikale inspiratie onder leiding van de band LEV. Band LEV bekend van nummers en eigen liederen nemen bezoekers mee in een muzikale avond.


Over Prijssel

Prijssel is een initiatief dat begonnen is toen twee Ouderkerkers elkaar ontmoetten bij een praise concert. Ze kregen het verlangen om ook in Ouderkerk zo’n concert te organiseren. Nu telt de organisatie van het evenement al 9 personen en vele vrijwilligers. In 2014 organiseerde Prijssel een eerste concert met Marcel en Lydia Zimmer. De naam voor het evenement Prijssel staat voor ‘Prijzen aan de IJssel’. Prijzen betekent volgens de organisatie in dit geval: Liederen zingen ter ere van God en de rivier de IJssel verbindt de dorpen in de regio.

 

Inschrijven

In verband met de coronamaatregelen moeten bezoekers zich vooraf inschrijven. Dit kan via de website van Prijssel:


q prijssel.jimdo.com