Cursus: Grip op je Knip

regio • Hoe kom ik aan geld? Hoe kan ik rondkomen? Hoe blijf ik uit de schulden?  

Deze en andere vragen komen vanaf vrijdag 29 oktober (15.30-16.30 uur) aan bod in de cursus ‘Grip op je Geld’. Afhankelijk van de aanmeldingen wordt bepaald in welke kern van de Krimpenerwaard deze cursus zal plaatsvinden. Er zijn geen kosten aan deelname verbonden. 

In de cursus leren de deelnemers: toeslagen en tegemoetkomingen aanvragen; administratie ordenen en bewaren; inkomsten en uitgaven in een overzicht zetten en vooruit te kijken. De cursus is opgebouwd uit vijf bijeenkomsten. Aanmelden kan bij Kwadraad, via 088-9004000/w.verhoog@kwadraad.nl 


Muzieklessen Harmonie Stolwijk

stolwijk • Muziekvereniging Harmonie Stolwijk organiseert de tweejarige Harmonie AMV-cursus. 

In de cursus AMV 1 leren de deelnemers spelenderwijs allerlei soorten blaas- en slagwerkinstrumenten kennen en mogen ze deze ook uitproberen. De lessen worden gegeven op donderdag vanaf 16 september (proefles), van 15.45 tot 16.45 uur in de repetitieruimte: ’t Vaartland 15 (boven Luma). 

Na de AMV1-cursus bestaat de mogelijkheid de cursus AMV 2 en instrumentlessen te volgen. Wie het na twee jaar leuk vindt, kan zich aansluiten bij het jeugdorkest MuzieKids. 

Aanmelden voor de proefles op donderdag 16 september kan via bestuurharmoniestolwijk@gmail.com Voor meer informatie:
www.harmoniestolwijk.nl


Uitslag De Waard

bergambacht • De klaverjassers van De Waard kwamen afgelopen week weer bijeen voor de wekelijkse kaartavond. De uitslag: 1. Bauke Glastra, 5.966; 2. Ineke Zwijnenburg, 5.155; 3. Pia Both 4.969 punten.

Klaverjassen kan iedere maandagavond vanaf 19.30 uur in De Waard. Nieuwe belangstellenden zijn welkom.