Hoe fotografeer ik vogels?

schoonhoven • Beroepsfotograaf Han Bouwmeester houdt dinsdag 28 september een lezing bij de Zilver Tetra. Het thema is: Hoe fotografeer ik vogels? Hij gaat daarbij in op te gebruiken technieken. Tevens toont hij diverse foto's, van zowel vogels als andere dieren. Belangstellenden kunnen de lezing bijwonen door een mailtje te sturen naar: willem@marelis.nl De toegang is gratis en de zaal aan de Nieuwe Singel 39A te Schoonhoven is vanaf 19.30 uur geopend.


Muzieklessen 

berkenwoude • Op woensdag 15 september starten de muzieklessen (AMV) weer in Berkenwoude. De lessen zijn geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 7 jaar oud (groep 4) en worden gegeven op de woensdagmiddag van 17.30 tot 18.15 uur in een lokaal van basisschool de Polsstok. De eerste twee (proef)lessen -op 15 en 22 september- zijn gratis.


Oproep

regio • Natuurbeheercollectief Krimpenerwaard (NBC) is bezig met de registratie van belangstellenden voor het pachten van natuurgrond in de Krimpenerwaard. Wie zijn/haar belangstelling nog niet kenbaar heeft gemaakt via de provincie Zuid-Holland kan dit nog tot uiterlijk 21 september doen via info@nbckrimpenerwaard.nl. 


‘Ouderschap en hechting met baby’

regio • Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Krimpenerwaard organiseert woensdag 6 oktober (19.30-21.30 uur) de informatiebijeenkomst Ouderschap en hechting met je baby. Deze is bedoeld om zwangere vrouwen en hun partners voor te bereiden op het ouderschap. Wat betekent het om vader/moeder te worden? Hoe komt je nieuwe leven eruit te zien met een baby? Wat zijn de verwachtingen over het ouderschap en jullie baby? De bijeenkomst is gratis. Zie de website of de bijeenkomst via Zoom of op locatie in de Krimpenerwaard wordt gehouden:

q www.cjgcursus.nl