BC Blue Sky gaat weer van start

bergambacht • In de maand september kunnen sportliefhebbers vrijblijvend en gratis badmintonnen bij BC Blue Sky. De recreanten spelen op maandagavond van 19.30 tot 22.30 uur, de jeugd op woensdag van 18.00 tot 21.30 uur. Blue Sky zorgt voor een racket, dat na lidmaatschap cadeau wordt gedaan.
Daarnaast houdt de Bergambachtse badmintonclub zich aanbevolen voor sponsorpunten vanuit de boodschappenactie van de Plus.

Vanaf de eerste week van oktober haakt BC Blue Sky in op het project ‘probeerbadminton.nu’. Belangstellenden ontdekken à 25 euro in tien trainingen hoe leuk badminton is. 

q www.bcbluesky.nl


Slowrunnen

krimpen a/d ijssel • Slowrunnen is een nieuwe sport voor vrouwen in Krimpen aan den IJssel 

“Slowrunnen is rennen met je hart”, vertelt initiatiefneemster Gitte Burggraaf. “Vanuit het ritme wat je hart aangeeft ‘slowrun’ je in je eigen tempo. We beginnen met een klein rondje en dat wordt gedurende de cursus steeds langer. De stukken Slowrunnen worden afgewisseld met verschillende aspecten, zoals yoga, meditatie in de vorm van bijvoorbeeld een bodyscan, ademhalingsoefeningen en een stukje kracht. Daarna komt leefstijl ook aan bod.” 

Slowrunnen is bedoeld voor vrouwen die graag weer willen gaan bewegen of die bewuster met bewegen bezig willen zijn. “Het is een toegankelijke manier van bewegen omdat het ook afgewisseld kan worden net powerwalken. In principe zijn vrouwen vanaf 18 jaar welkom, maar mijn ervaring is dat er vooral aanmeldingen komen van 30 jaar en ouder.”

De 10-weekse cursus start op de volgende momenten: maandagavond 13 september van 18.30-19.30 uur en woensdagochtend 15 september van 9.00-10.00 uur. De zaterdag wordt per week bekeken. “Het leuke is dat deelnemers op alle aangeboden data mogen aansluiten. Dus meer bewegingsmomenten per week.”
Meer informatie: 06-43095233 of
fitmetgit@gmail.com