Proeflesmaand en infodag

krimpen a/d IJssel • Op zaterdag 11 september is iedereen die geïnteresseerd is in muziek- of zangles welkom bij Muziekschool Krimpen in De Tuyter. 

Tussen 11.00 en 15.00 uur vinden belangstellenden bij de stand in de ontmoetingsruimte informatie over de lessen en cursussen. Ook is het de hele maand september mogelijk om op afspraak een gratis proefles te volgen.
Aanmelden hiervoor kan via de website: www.muziekschoolkrimpen.nl.


Huismuziek weer van start

regio • Huismuziek Krimpenerwaard gaat vanaf maandagavond 13 september (20.00 uur) weer muziek maken op de vaste stek in het Streekmuseum in Krimpen aan den IJssel. 

Iedere twee weken werken en repeteren de muzikanten aan het project: muziek en literatuur Oost-Europa en Rusland, onder de bezielende leiding van Imre Rolleman. De uitvoering is in het voorjaar. Iedereen die een muziekinstrument bespeelt en daar al behoorlijk op thuis is, kan terecht. Meer informatie: www.huismuziekkrimpenerwaard.nl


Bridgen

krimpen a/d ijssel • Bridgeclub de Verbinding heeft nog plaats voor nieuwe leden.

De vereniging gaat vanaf maandagmiddag 4 oktober van 13.00-17.00 uur competitie bridgen op een nieuwe locatie en wel in sporthal De Boog. Een locatie met veel ruimte en goede ventilatie. De Verbinding is een gezellige vereniging met onder andere een kerst- en einddrive. Aanmelden kan bij secretaris Jaap Rusch, jaap.rusch@kpnplanet.nl