Samantha exposeert ‘gezichten’

bergambacht • Samantha van der Wouden exposeert gedurende september en oktober een kleine hoeveelheid van haar 'gezichten' in verschillende technieken en wat grotere abstracte werken in de Bibliotheek van Bergambacht, als ook bij Speksnijder Interieurarchitectuur.

Samantha definieert zichzelf als een ‘allegorische symbolist’, in de zin dat haar beeldvorming de representatie overstijgt: ‘Het stelt me in staat om een dimensie te bereiken die heiliger is dan het origineel’. 

Samantha’s artistieke reis is een symbiose van haar opgroeien in Afrika, wonen in Nederland, overleven van een bijna dood ervaring in een auto-ongeluk en als kunst- en yogaleraar.


Beginnerscursus leren bridgen

krimpen aan den ijssel • Bridgeclub Alert in Krimpen aan den IJssel biedt belangstellenden dit najaar de kans om onder leiding van een ervaren bridgedocent het bridgespel te leren.

De lessen worden gegeven vanaf eind september, afhankelijk van de coronaregels en het aantal aanmeldingen. De locatie en data waar de cursus gegeven wordt, worden in overleg vastgesteld. Informatie en aanmelden bij Theo Visser, 06-12088753.

Nieuwe leden
Bridgeclub Alert heeft daarnaast plaats voor nieuwe leden. De vaste speelavond is de dinsdag van 19.30 tot ongeveer 23.00 uur in buurtkamer de Parkrand, aan de Tijm 1 in Krimpen aan den IJssel. Eerste bridgeavond is dinsdag 21 september.

Nadere informatie en aanmelden bij: Joop Bos (voorzitter) 06-20407685 of Ria Visser (secretaris), 0180-795499/tviss46@caiway.nl