Scan & Winactie in Crimpenhof

krimpen a/d ijssel • Tijdens de hele maand september organiseert winkelcentrum Crimpenhof de Scan & Win actie. Van 1 t/m 30 september ontvangen klanten bij iedere aankoop een scankaartje, waarmee ze kans maken op één van de vele prijzen.

Van een gratis Hema rookworst, Kippiepan, nootjes, gebak, leverworst, portie kibbeling en nog veel meer tot een splinternieuwe Citroën C3. Vaak meedoen betekent meer kans op de auto of één van de andere gratis producten.

Prijzengenerator
Centraal bij deze actie staat de Scan & Win-prijzengenerator. Deze staat gedurende vier weken op het Van Vlietplein in de Crimpenhof. Tijdens de actieperiode ontvangen klanten bij een aankoop in de winkels van winkelcentrum Crimpenhof een scankaartje met hierop een unieke barcode. Zij kunnen deze scannen bij de prijzengenerator en hiermee direct zien of en welke prijs ze gewonnen hebben. De prijzengenerator print bovendien de bon waarmee ze hun gewonnen prijs kunnen ophalen in de betreffende winkel.

Kijk voor meer informatie op de website: www.crimpenhof.nl
of op Facebook (winkelcentrum crimpenhof)


Spreekcursussen

krimpen a/d ijssel • Voor de startende taalcursussen in Krimpen aan den IJssel zijn nog plaatsen vrij voor Engels en Spaans. Deelnemers leren stap voor stap de taal spreken of beter communiceren, met als doel zich voor het voorjaar van 2022 goed verstaanbaar te maken in de gewenste taal. 

Locatie: De Wingerd, Populierenlaan 90A in Krimpen aan den IJssel. Meer informatie: www.eurotaal.com