• De officiële opening door burgemeester Martijn Vroom.
• De officiële opening door burgemeester Martijn Vroom. Foto: aangeleverd

Bob & Roy’s notenkiosk

Dinsdag openden de ondernemende broers in winkelcentrum Crimpenhof alweer hun vijfde kiosk. Burgemeester Martijn Vroom was aanwezig om het startsein voor Krimpen’s nieuwste aanwinst te geven.

“Noten en gedroogd fruit worden steeds populairder,” stelt Bob Hoffmann vast. “Logisch, want noten zijn gezond én lekker. Daarnaast dienen ze steeds vaker als vleesvervanger en zijn ze uitstekend toepasbaar in salades. Ook worden onze mixen van noten en gedroogd fruit veel gebruikt bij het ontbijt. We hebben dan ook niet te klagen over belangstelling."


Onderscheiden

Klanten komen graag langs, omdat Bob & Roy’s Notenkiosk zich onderscheidt in kwaliteit en een zeer divers assortiment aan vers gebrande noten te bieden heeft: "Pure kwaliteit die je in de meeste supermarkten niet zult aantreffen. Wij importeren onze noten en gedroogde vruchten niet alleen van over de hele wereld, maar branden de noten ook zelf." 


Die twee elementen zorgen er volgens Bob Hoffmann voor dat je het verschil proeft: "Prettig is ook dat we groot inkopen, waardoor de consument een faire prijs betaalt. Veel mensen vinden het ook fijn dat ze zelf mogen scheppen en zo de ideale mix van noten en gedroogde vruchten kunnen samenstellen. Dat kan overigens ook via onze website.”


Ondernemend

Bob en Roy Hoffmann zijn afkomstig uit een ondernemend gezin. “Onze ouders waren jarenlang actief in de horeca. Roy en ik gingen op een gegeven moment met noten en zuidvruchten op de markt staan. Van daaruit ontwikkelden we het ‘kiosk-concept’, waarbij we vaste in plaats van mobiele verkooppunten creëerden in drukbezochte winkelcentra."

Bob & Roy’s zijn te vinden in Zoetermeer, Amstelveen, Rotterdam-Alexandrium en Rotterdam-Zuidplein. En nu is de Crimpenhof daar bij gekomen. “We hadden allebei al een tijdje het plan om ook ‘over de brug’ actief te zijn. En nu is het er van gekomen. De eerste reacties zijn heel positief. Dat doet ons goed.”

De broers hebben - ondernemend als ze zijn- alweer plannen om nieuwe vestigingen te starten. "Klopt”, zegt Bob Hoffman. "Het is uiteindelijk onze droom om de Bob & Roy's-formule landelijk uit te rollen, want we houden niet van stilzitten. Maar eerst gaan we genieten van onze meest recente uitbreiding. We voelen ons zeer welkom in Krimpen aan den IJssel en hopen dat hier veel mensen komen ‘scheppen'."


q www.bobroys.nl