Opening notenkiosk in de Crimpenhof

krimpen a/d ijssel • Burgemeester Martijn Vroom verricht vandaag (dinsdag) de officiële opening van een nieuwe notenkiosk in winkelcentrum de Crimpenhof.

Na een grondige verbouwing openen de broers Bob en Roy Hoffmann hier hun vijfde landelijke vestiging. 

De moderne, frisse inrichting zorgt voor een sfeer die naadloos aansluit bij hun notenconcept, dat al met succes werd geïntroduceerd in Rotterdam, Zoetermeer, Amstelveen en recent nog in winkelcentrum Zuidplein in Rotterdam.

Aantrekkelijk
Bob Hoffmann: “In de Crimpenhof vonden we een aantrekkelijke locatie om ons onderscheidende concept en filosofie verder uit te rollen. In de traditionele markt van noten en gedroogd fruit bieden wij iets nieuws. Consumenten worden zich steeds meer bewust van de noodzaak om gezond en fit te leven. Vanuit de hele wereld importeren wij granola, noten, gedroogd fruit en superfoods. We branden in ons eigen warehouse, waardoor alles vers en van topkwaliteit is. Het assortiment wordt continu aangepast en klanten kunnen zelf hun mix samenstellen.”

Keuze
Ook kan gekozen worden voor glutenvrij, suikervrij, producten zonder toegevoegde suikers of eiwitrijk. "De wensen en gezondheid van onze klanten staan op nummer één. We zijn erg blij met deze nieuwe vestiging in de Crimpenhof.”

Voor de eerste honderd betalende klanten ligt er vanaf 24 augustus 10.30 uur een leuke en vooral gezonde verrassing klaar.


Rommelmarkt Willige Langerak 

willige langerak • Op zaterdag 4 september, van 10.00 tot 14.00 uur, vindt de jaarlijkse rommelmarkt van Willige Langerak plaats. 

In verband met de coronamaatregelen wordt deze gehouden op het Dikaterrein, Buiten de Veerpoort 3 in Schoonhoven. 

In verband met de maatregelen is er geen Rad van Avontuur en terras. Wel is er koffie-to-go.


Boeken inleveren voor boekenmarkt

krimpen a/d ijssel • Op 8 en 9 oktober wordt er weer een boekenmarkt gehouden in De Ark te Krimpen aan den IJssel. 

Hiervoor kunnen nog boeken afgegeven worden bij de Ark, Burgemeester Aalberslaan 41. Dat kan op donderdag 26 augustus tussen 19.00 en 20.30 uur. Alle soorten Nederlandstalige boeken, liefst in goede staat, zijn welkom.


Pubquiz in Theater Concordia

haastrecht • In Theater Concordia te Haastrecht wordt vrijdag 3 september weer een Pubquiz gehouden.

De inzet zijn smakelijke en vermakelijke beloningen. Twintig teams van maximaal vier deelnemers (14+) kunnen met een groepsticket meedoen. De Pubquiz begint vrijdag 3 september om 21.00 uur. Kaarten (à 25 euro per team) zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl en te koop in Grand Café Concordia op openingsdagen vanaf 17.00 uur.