Alternatief voor Perkouws Feest

berkenwoude • Ook dit jaar zit er geen volwaardig Perkouws Feest in. De organiserende verenigingen hebben nu voor een alternatieve invulling gezorgd.

Kinderen worden opgeroepen om een vlaggetje te versieren/te kleuren en deze voor vrijdag 3 september in te leveren. Het mooiste vlaggetje krijgt een prijs, waarbij de vlaggenlijn diezelfde dag om 17.00 uur feestelijk wordt opgehangen op het terras voor cc De Zwaan. Hier wordt vervolgens een familiemenu geserveerd en ’s avonds start een lampionnenoptocht.

Op zaterdag 4 september zijn er kinderspelletjes op het parkeerterrein naast De Zwaan en is het terras weer open. De Kerkweg is hierdoor afgesloten voor al het verkeer tussen de kerk en nr. 25. Na de spelletjes kan er worden geluncht. In de middag is er een speurtocht uitgezet, die langs de kleedjesverkoop leidt. Alle kinderen mogen in de eigen voortuin hun spulletjes uitstallen en verkopen.

Tot slot is er om 17.00 uur wederom een prijsuitreiking op het terras, waarna iedereen elkaar onder het genot van een hapje en drankje kan ontmoeten.