HSSC'61 blijft in de winning mood

HEI- EN BOEICOP • HSSC'61 blijft in de winning mood. Zaterdag was het team in eigen huis met 3-1 te sterk voor het Culemborgse Vriendenschaar.. Vanwege de slechte staat van het hoofdveld werd de wedstrijd op Heicops kunstgras afgewerkt. Een goal van Remco van Soest werd afgekeurd wegen buitenspel. Vervolgens kwam Vriendenschaar op voorsprong toen een corner werd ingekopt. Aron van Soest scoorde de gelijkmaker uit een corner. Ook de 2-1 viel uit een hoekschop. Nu was het Owyn van Vuren die uit een corner doeltreffend was. Nicky van Dam zorgde met een rake vrije trap ook nog voor de 3-1 voor rust. Na rust drong Vriendenschaar in eerste instantie niet echt aan en vergat Remon van Soest het duel definitief te beslissen. Door een domme rode kaart moesten de gasten door met tien man. Vanaf dat moment was de wedstrijd wel gespeeld.