Afbeelding
Foto: nl.123rf.com

Kerstfair stichting Sterk voor Dieren

Algemeen

10:00, Herwijnen. Op zaterdag 11 december organiseert de stichting Sterk voor Dieren een kerstfair in een nostalgisch achterhuis in Herwijnen. Op deze kerstfair is voor de bezoeker een gevarieerd en uniek aanbod van kerstartikelen te vinden. Al deze artikelen zijn door winkels, kunstenaars en enthousiaste volgers van de stichting geheel belangeloos ter beschikking gesteld. De stichting hoopt met dit initiatief meer opbrengsten binnen te halen voor de broodnodige hulp aan huisdieren in nood. Mensen zijn van harte welkom op: Zaterdag 11 december a.s. van 10.00 tot 17.00 uur. Adres is: Rij- en Uitweg 4, 4171 CN in Herwijnen. Afrekenen kan contant of met een betaalverzoek. Parkeren kan op het terrein. De actuele coronamaatregelen worden gehanteerd.













Achtergrondinformatie
Stichting Sterk voor Dieren biedt brede ondersteuning aan huisdiereigenaren met financiële of medische problemen.Huisdiereigenaren die op minimum- of bijstandsniveau leven, eventueel zijn aangewezen op voedselbanken of door medische omstandigheden niet meer de nodige zorg kunnen geven aan hun huisdier(en), kunnen een beroep doen op de stichting Sterk voor Dieren.Naast ondersteuning met diervoeding en bijdragen in de medische kosten gaat Sterk voor Dieren verder in haar hulpverlening. Ook als het gaat om aanvullende zorg voor het huisdier wil de stichting klaarstaan. Denk aan een noodzakelijke trimbeurt, crematie, coaching bij gedragsproblemen van het huisdier, tijdelijke opvang en zelfs permanente herplaatsing. De stichting biedt naast hulp aan honden en katten ook hulp aan vogels, konijnen en knaagdieren.
De stichting is opgericht op 3 februari dit jaar en gevestigd in Herwijnen en biedt haar hulpverlening landelijk aan.
DonatiesStichting Sterk voor Dieren heeft geen winstoogmerk en is volledig afhankelijk van donateurs en giften. Bedrijven en organisaties die in natura kunnen helpen of willen samenwerken, zijn welkom. De stichting heeft inmiddels een ANBI-status. Giften zijn dus aftrekbaar van de belasting.Stichting Sterk voor Dieren maakt nooit geld over aan de huisdiereigenaren, maar zal altijd rechtstreeks met de leverancier de kosten verrekenen.
ContactContact opnemen kan het beste via e-mail: samen@sterkvoordieren.nl. Meer informatie staat op: www.sterkvoordieren.nl
Een donatie overmaken kan op: NL24RABO 0364 5848 90 t.n.v. Stichting Sterk voor Dieren.
Noot voor de redactie (niet voor publicatie)Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Wilma de Joode: 0682 501834 of mail: wilma@sterkvoordieren.nl.
Het meegeleverde beeldmateriaal is vrij te gebruiken voor publicatie bij dit artikel.