TV Rhelico bouwt padelbanen

rhenoy • Bij Tennisvereniging Rhelico zijn ze druk bezig met de bouw van twee prachtige padelbanen. Op 7 en 8 januari, tijdens de nieuwjaarsborrel, worden de banen feestelijk geopend. In dat weekend organiseert de club een kennismakingsweekend en kunnen leden en niet leden kennismaken met het spectaculaire spel. 

Padel is de snelstgroeiende sport ter wereld en ook in Nederland ontdekt men dit leuke spel snel. De verwachting is dat er in 2024 al 1100 Padelbanen zullen zijn.  


Spectaculaire comeback HSSC'61

utrecht • HSSC'61 is er voor het eerst dit seizoen in geslaagd om buiten Hei- en Boeicop te winnen. Op bezoek bij Hercules keek men halverwege tegen een 3-0 achterstaand aan, maar maakte de ploeg van Marcel van Steenis na rust een spectaculaire comeback: 4-6. HSSC werd in de eerste helft op alle fronten afgetroefd en moest drie tegengoals toestaan. Na rust kantelde het duel echter volledig en scoorden Owyn van Vuuren (3x), Tristan Koet, Remon van Soest en Nicky van Dam. De 4-6 was voor de statistieken. HSSC-trainer Marcel van Steenis zag zijn ploeg na rust de beste helft van de competitie spelen: "Het was heel belangrijk om eens buitenshuis te winnen, maar dit had ik halverwege ook niet verwacht."