vv Tricht - EBOH (Foto 002)
vv Tricht - EBOH (Foto 002) Foto: Jeroen de Bruin/ DBRN Fotografie

EBOH-tiental verslaat Tricht in slotfase

tricht • EBOH nam door Noël Goossens een voorsprong, maar moest kort voor rust na een rode kaart voor Martin Calmera met tien man verder. Tricht was na de pauze sterker en kwam halfweg meteen na een gemiste penalty van Joran Smit via Ramon van Soelen alsnog tot 1-1 langszij. In de slotfase kopte Stephen Emelina de gasten onverwachts toch nog naar 1-2 winst.Voor rust speelde Tricht matig. Na negentien minuten schoot Goossens de betere gasten verdiend op voorsprong: 0-1. Zes minuten voor rust kreeg Calmera bij EBOH na een kopstoot rood. Tegen het EBOH-tiental was Tricht na de thee veel sterker. Een penalty van Joran Smit wegens hands werd door EBOH-keeper Kouwenhoven knap gekeerd, maar meteen nadien scoorde Ramon van Soelen wel: 1-1. Tricht leek op weg naar winst maar kreeg door de late kopbal van Emelina een koude douche: 1-2.