Eindelijk weer winst voor Vuren

wijk en aalburg • Vuren heeft in Wijk en Aalburg een 1-4 overwinning behaald op het plaatselijke NOAD’32. Met rust stond Vuren nog met 1-0 achter.

Door deze broodnodige overwinning nestelt Vuren zich weer in de middenmoot van de ranglijst. Trainer Rick Kolf was opgelucht met deze winstpartij. ‘Het zou mooi zijn wanneer we dit seizoen in de middenmoot zouden eindigen na drie jaar vechten tegen degradatie”

Twee gezichten

Het was een wedstrijd met twee gezichten. Op een dramatisch veld speelde Vuren een erbarmelijke eerste helft. Na een half uur kwam NOAD verdiend op een 1-0 voorsprong. In de tweede helft speelde Vuren veel beter. De gasten kwamen meer in de duels en speelden minder de lange bal. Dat resulteerde na 10 minuten in de gelijkmaker. Een corner van Fabian van Horssen werd door een Bas van der Vliet in het doel gekopt.

Een kwartier voor tijd schoot Fabian van Horssen de 1-2 binnen. De 1-3 werd na een tikkie breed van Björn Paul door Ryan Snoek ingeschoten. In blessuretijd zette Bas van der Vliet de eindstand op het scorebord.