Ruime overwinning voor ASH

hellouw • In Hellouw versloeg ASH het Gorinchemse Unitas met 4-0. Door deze overwinning staat ASH weer op een mooie vijfde plek. ASH was meteen aan de betere hand. De eerste tien minuten werden twee honderd procent kansen gemist. Toch scoorde Marijn Hak in de vijfentwintigste minuut de 1-0. Net voor rust verdubbelde Danny Bijl de voorsprong namens de thuisploeg. Arnoud van Arendonk schoot een half uur tijd de 3-0 binnen. En Michel de Leeuw maakt het kwartet vol door zijn eerste officiële doelpunt te scoren. Gilberto Smit was een tevreden trainer:” We hebben ontzettend gedeclineerd gevoetbald en toegeslagen wanneer het moest.”

Schaakspel levert Haaften een gelijkspel op

den bosch • De wedstrijd tussen BLC en Haaften leek lang op een 0-0 gelijkspel te eindigen. Maar Nadat Thijmen Gerringa namens Haaften in de 70e minuut de 0-1 scoorde, maakte BLC vijf minuten later de gelijkmaker uit een strafschop.

Haaftens trainer Bart Fransen was uiteindelijk tevreden met het resultaat. “BLC voetbalde wat beter maar wij stonden goed. Een terechte uitslag maar volgens ons was de aan BLC gegeven strafschop onterecht.” Door deze uitslag is GVV’63 de eerste periodekampioen geworden in de 3e Klasse D. Haaften staat knap derde in de ranglijst en moet volgende week aantreden tegen de rode lantaarndrager NOAD’32.

Toch hoopt Fransen dat Haaften scherp zal aantreden tegen NOAD'32. "Vorige keer ging het tegen het toen onderstaande ONI mis.”