Koploper SV De Braak te sterk voor GVV: 0-3

geldermalsen • De ongeslagen koploper SV De Braak bleek voor GVV te sterk. GVV weerde zich kranig maar drie goals even voor en direct na rust zorgden voor een logische Helmondse 0-3 zege.

Vooraf werd één minuut stilte betracht vanwege het overlijden van GVV-clubicoon Riny Hak die een week eerder bij het sportcomplex met passend eerbetoon naar zijn uitvaart werd begeleid.

Mooie actie

GVV kwam amper aan aanvallen toe maar hield de stand door een goede spelorganisatie meer dan een half uur op 0-0. SV De Braak kwam na 35 minuten door een mooie actie van de linksbenige Roy van der Putten wel op 0-1. Drie minuten na de thee verdween een deels geblokt schot met een curve onhoudbaar voor de keeper in de hoek (0-2) en vijf minuten later werd het al 0-3.

De GVV-mogelijkheden voor William van Doorn en Jarno Kardol om de eer te redden bleven onbenut. Toch was GVV-trainer Freek Wittenrood niet ontevreden: “Met deze uitslag kan ik vrede hebben. GVV heeft zich goed geweerd. De Braak is te sterk voor het niveau in deze klasse.”