Volle winst voor heren WHV

asperen • De volleybalmannen van WHV Asperen wisten zaterdag tegen RVC Libanon een 0-4 overwinning te boeken. De wedstrijd werd zonder publiek gespeeld. De eerste twee sets verliepen bijzonder gemakkelijk. Dankzij een prima service werd de thuisploeg continu onder de druk gezet die daardoor nauwelijks tot een goede side out konden komen. Spelverdeler Niels Reder wist in de meeste gevallen wel een aanvaller vinden die het punt kon scoren. Zeker Joeri van Wijk, Stefan Arp en René Roth konden zich aanvallend heerlijk uitleven. Met 11-25 en 12-25 leek WHV op een bijzonder gemakkelijke overwinning af te stevenen.Het gemak van de eerste twee sets leek de Asperense volleyballers echter wat in slaap te hebben gesust. In de derde set was de concentratie ver weg gezakt en werd het spel rommelig. De servicedruk zakte in en zowel passend als aanvallend slopen er fouten in het spel van WHV. Pas laat in de set herpakte WHV zich: 24-26. De vierde set werd met 22-25 gewonnen.