Open dag bij ROC Rivor Tiel en Geldermalsen

tiel/geldermalsen • Op donderdagavond 25 november kunnen leerlingen weer kennismaken met het ruime aanbod mbo-opleidingen van ROC Rivor tijdens de Open Dag. In Tiel en Geldermalsen zijn ze van 18.00 uur tot 20.30 uur welkom. 

Afhankelijk van de geldende corona-maatregelen vindt de Open Dag mogelijk in aangepaste vorm plaats. Bekijk actuele informatie hierover op de website: www.rocrivor.nl/opendag. 

De Open Dag is volgens het ROC een mooie gelegenheid om sfeer te proeven op de locaties en vragen te stellen aan studenten en docenten. De studenten houden demonstraties en laten hun laatste projecten zien. Docenten geven informatie over de beroepen en opleidingen. Voor de twijfelaars is er een beroepsinteressetest. Alles is aanwezig om een goede studiekeuze te kunnen maken. Tijdens de avond is het ook mogelijk dat bezoekers zich meteen aanmelden voor een opleiding. Geïnteresseerden kunnen op de Open Dag terecht voor meer informatie over mbo-opleidingen in de richtingen Bouwen en Wonen, Produceren, Installeren en Energie, Mobiliteit en Transport, Zorg en Welzijn, Economie en Ondernemen, Horeca, Hospitality en Recreatie en Mediavormgeving en ICT. Ook kunnen bezoekers zich laten informeren over het aanbod binnen Leven Lang Ontwikkelen waarbij om- en bij-scholingstrajecten worden toegelicht.

Ook kan men terecht voor diverse Inburgering en (taal)cursussen. Daarnaast is VAVO aanwezig voor vragen over versnelde eindexamentrajecten.

Aanmelden kan via de website

q www.rocrivor.nl/opendag