Derde keer verlies voor Beesd

oss • In Oss verloor Beesd voor de derde keer op een rij. De thuisclub Margriet won met 4-3 van Beesd.

Beesd begon goed aan de wedstrijd. Na twintig minuten werd de Beesdse spits Jarno van de Water gevloerd toen hij alleen op de keeper af ging. Iedereen verwachtte rood voor deze speler. Maar scheidsrechter Hardenbol deed het af met een gele kaart. Vlak voor rust schoot Nick van Gameren Beesd op een 0-1 voorsprong. Twaalf minuten in de tweede helft scoorde Margriet de gelijkmaker. De wedstrijd leek gelopen toen Beesd op een 1-3 voorsprong kwam door doelpunten van Jarno van de Water en Kevin Spronk.

Er leek geen vuiltje aan de lucht voor de gasten uit Beesd. Totdat de scheidsrechter besloot om een penalty te geven aan Margriet. Deze werd feilloos ingeschoten. Het werd zelfs 3-3 toen een makkelijk gegeven vrije trap in het Beesdse doel verdween. In de 98e minuut scoorde Margriet alsnog de winnende. Hierna floot de scheidsrechter af.