Vuren verspeelt weer een 2-0 voorsprong

vuren • Tegen NEO’25 speelde Vuren 2-2 gelijk. Wederom kwam Vuren twintig minuten voor tijd op een 2-0 voorsprong. In de laatste minuut scoorden de gasten uit Sprang Capelle toch nog de gelijkmaker.

De eerste helft had Vuren een optisch overwicht maar zonder echte grote kansen. Een voorzet van Jarl Deurhof werd op een teen na gemist en een schotje van Fabian van Horssen ging naast. De tweede helft was een herhaling van zetten.. In de 55e minuut kwam Vuren op een 1-0 voorsprong. Een schot van Bas van der Vliet stuiterde via de doelman in het doel.

Tien minuten later kapte Fabian van Horssen op links zijn tegenstander uit en scoorde de 2-0 in de korte hoek. Na deze treffer ging Vuren met angst in de benen voetballen. NEO’25 kreeg weer hoop en hanteerde de lange bal. Nadat ze eerst op de lat hadden geschoten maakte de gasten in de 82e minuut de aansluitingstreffer. NEO’25 kwam in de laatste minuut langszij toen uit een scrimmage de 2-2 werd gescoord.

Overtuigende winst HSSC'61

hei- en boeicop • HSSC’61 heeft opnieuw een thuisoverwinning behaald. In een winderig Hei- en Boeicop werd het 4-0. De thuisploeg had de eerste helft de wind tegen, maar wist hier goed mee om te gaan.

Remon van Soest zorgde halverwege de eerste helft voor de 1-0 en daar bleef het tot de rust bij. Na rust werd het, met de wind in de rug, een stuk makkelijker voetballen voor HSSC.

Aron van Soest, Owyn van Vuren en Nicky van Dam scoorden en echt spannend werd het dus nooit.