Heukelum incasseert in Arkel een 4-0 verlies

ARKEL • Heukelum leed zaterdag in Arkel onderin de tweede klasse een dure 4-0 nederlaag. Vanwege de schorsing van Benjamin Meijdam en Brennan Bieri en de vakantie van Lars van Honk en Tim Schwebke was Heukelum in dit belangrijke duel wel erg gehavend.

Toch kreeg Heukelum voor de rust de eerste kansen op een voorsprong, maar Thomas van Iperen en aanvoerder Sil van Putten scoorden niet. Dat deed Corné van Horik nog in de eerste helft met twee goals aan de overzijde voor Arkel juist wel: 1-0 en 2-0.
Al kort na de pauze maakte Corné van Horik zijn derde doelpunt van de middag: 3-0. Bij een inzet van Heukelums invaller Redouan Berghout voorkwam Arkel-speler Jari van Baalen een treffer van de bezoekers.

Tegenstoot

In de directe tegenstoot maakte Arkel aan alle twijfels over de uitslag een einde. Een counter werd na een assist van Corné van Horik afgerond door de net ingevallen Siep Meerbach: 4-0.

Heukelum is daardoor nu voorlaatste en heeft alleen hekkensluiter Drechtstreek nog onder zich op de ranglijst.