Laat 1-1 gelijkspel voor Tricht

TRICHT • Tricht leek in Nieuwendijk ondanks meer kansen dan het ongeslagen Altena lang met 1-0 te gaan verliezen, maar kort voor tijd zorgde Rick de Jongh nog voor een verdiend 1-1 gelijkspel.

Vijf minuten voor rust kreeg Tim van Dijken op snelheid de beste kans, maar hij schoot naast. Op aangeven van Joran Smit loste Tim van Dijken zeven minuten na de thee wel een goed schot, doch Altena-keeper Rob de Groot redde. Onverwachts kwam Tricht in de 64e minuut toch achter.

De net ingevallen Ali Mahamed rondde een pass van Eddy Wijtvliet af: 1-0. In de 80e minuut kreeg Altena-speler Wijtvliet na een stevige overtreding jegens Tricht-back Owen Hol een rode kaart.

Gelijkmaker

Tegen tien man van Altena produceerde Tricht in de 90e minuut na een combinatie tussen Arjan Hakkert en René van Soelen de verdiende 1-1 gelijkmaker. Rick de Jongh schoot dit kostbare doelpunt binnen. Tijdens acht minuten blessuretijd kwam Tricht via weer Rick de Jongh zelfs nog dichtbij een nieuwe verrassende zege, maar eerst mikte hij tegen de keeper op en daarna werd zijn hoekschop uit de kruising weggekopt.