Asperen - ASH (Foto 001)
Asperen - ASH (Foto 001) Foto: Jeroen de Bruin/ DBRN Fotografie

Asperen en ASH blijven op 0-0 steken

asperen • Ondanks een 0-0 gelijkspel bij de streekderby Asperen-ASH behoefden circa 250 toeschouwers zich niet te vervelen. ASH was voor rust beter en Asperen domineerde na de pauze. Halfweg de tweede helft werd een treffer van Gerard Breider vanwege buitenspel door arbiter Harry van Meerkerk afgekeurd. ASH-keeper Tjeerd van den Heuvel kon een hard schot van Noach Middag niet klemvast keren en Gerard Breider benutte de rebound. Na consultatie van de ASH-grensrechter stond Breider volgens de scheidsrechter echter buitenspel. De puike Asperen-keeper Dennis Roooijakkers hield de thuisclub bij riante ASH-kansen voor Marijn Hak na een kwartier en Bernd Duizer kort na en een half uur na de thee op de been. Het offensief van Asperen na rust bracht wel dreiging, maar Tareq Ibrahim en Pieter Marten Hoekstra scoorden niet.