Ongelukkige nederlaag voor Vuren

schelluinen • In een verre van goede wedstrijd was gastheer Schelluinen de meeste gelukkige. Na 90 minuten en veel blessuretijd stond er wel een vermakelijke 5-4 op het scorebord op een druilerig Scalune.

De start was voor Vuren, dat met een vroege goal van Bjorn Paul op voorsprong kwam. Hierna kwam Schelluinen op gelijke hoogte door een doelpunt van Pascal van Delden. Vuren zakte ver terug maar kreeg het laatste kwartier voor rust weer een optisch overwicht. Dat resulteerde in een doelpunt van Mark Steenhuis.
Hierna kwam er een onverwachte ommekeer en kwam Schelluinen op een 3-2 voorsprong door doelpunten van Damien de Jong en Gijs van den Berg. Met een rake corner van Bas van der Vliet en een eigen doelpunt van Schelluinen-aanvoerder Erik Kerkhoven leek de Vurense buit binnen. Maar invaller Toufik el Amghar bracht roet in het eten. De 35 jarige aanvaller scoorde namens Schelluinen twee keer.

Vuren-coach Rick Kolff baalde enorm. "Soms wil mijn jonge ploeg alles nog te voetballend oplossen. Dat zag je na rust en ook in de slotfase. Dat is inherent aan onze speelwijze met hoge backs en een uitzakkende nummer 6, maar toch…”