Verrassende 3-2 winst voor Tricht

tricht • Tricht zorgde voor een grote verrassing door thuis met 3-2 van het ongeslagen SVW te winnen. Tweemaal moest Tricht een voorsprong prijs geven maar het tweede doelpunt van Ramon van Soelen bleek beslissend.

Na bijna een half uur nam Tricht de leiding. Uit een voorzet van Joran Smit tikte Ramon van Soelen die 1-0 binnen. Vlak voor rust kwam SVW via Hicham Farhou tot 1-1 langszij. Zes minuten na de thee had Tricht zijn voorsprong al weer terug. Na een strakke voorzet van Rick de Jongh rondde Joran Smit af: 2-1.

Door een misverstand tussen René van Soelen en keeper Jesse Kok kwam SVW dankzij Mounir el Ouazizi een kwartier na de pauze met 2-2 andermaal gelijk.

Beslissing

Vijf minuten later stond Tricht door een counter met 3-2 voor de derde keer op voorsprong. Weer gaf Rick de Jongh een pass en opnieuw zorgde Ramon van Soelen voor de afronding: 3-2.

Trichts trainer Jacob van Zanten was dolblij: “Ik heb genoten van mijn ploeg. Voor het eerst in dit seizoen ben ik echt trots op dit jonge team. Dit geeft meer zelfvertrouwen.”