WNC - SVL
WNC - SVL Foto: Jeroen de Bruin/ DBRN Fotografie

WNC wint en houdt aansluiting met top-2

Waardenburg • In Waardenburg won WNC met 3-2 van SVL. De uitslag is iets wat vertekend want de Waardeburgers waren duidelijk de bovenliggende partij. De thuisclub kwam met 3-0 voor maar SVL kwam uit het niets op 3-1 en in de laatste minuut zetten de gasten uit Langbroek de eindstand op het bord.

WNC begon voortvarend aan de wedstrijd. In de zesde minuut schoot Matthijs van Gessel de 1-0 binnen. De 2-0 kwam op het scoreboard na een schitterende combinatie tussen Emanuels en Jesse Dibbets die werd afgerond door Mirel Ibrahimovic.Twintig minuten voor tijd strafte Emanuels een keepersfout af en schoot de 3-0 binnen. Hierna scoorde SVL nog twee keer. Door dit resultaat blijft WNC derde in de 1e klasse C. Zaterdag moet WNC naar Leerdam voor de derby tegen LRC