Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Een gezonde leefstijl met het CooL-programma

Algemeen

19:30, Meteren. Een gezondere leefstijl krijgen en houden, dat is een wens van velen. CooL is een professioneel leefstijlprogramma waarbij deelnemers twee jaar lang begeleid worden om blijvend gezonder te leven. Het leefstijlprogramma is opgenomen in de basisverzekering. 

Meedoen gaat niet ten koste van het eigen risico, dus er zijn geen kosten voor de deelnemers. Wel is een verwijzing nodig van de arts. Leefstijlcoaches Ilse Hermsen en Marieke Wenting vinden het belangrijk dat de bekendheid van het CooL-programma groter wordt, zodat meer mensen geholpen kunnen worden bij het bereiken en volhouden van een gezonde leefstijl. Met een gezonde leefstijl blijf je langer gezond en vitaal.

Ilse Hermsen (Hermsen Trainingen) biedt het programma al aan in Tiel en zij gaat het programma ook binnenkort aanbieden in de regio Waardenburg/Meteren. Marieke Wenting (Stappen in Leefstijl) biedt het programma sinds kort aan in de regio Geldermalsen.

Om het CooL-programma meer bekendheid te geven, organiseren zij een informatieavond, voor belangstellenden, zodat zij te weten komen: waar ze voor kiezen, wat de voorwaarden voor deelname zijn (in elk geval overgewicht of obesitas), wie de leefstijlcoaches zijn en wat je van ons kunt verwachten, waar en wanneer er weer een cursus start, de duur en het aantal sessies, wat het programma niet is (het is geen lijnclub). 

De informatieavond is op woensdag 17 november 2021 in het Dorpshuis in Meteren van 19.30 - 20.30 uur. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar: info@hermsentrainingen.nl of marieke@stappeninleefstijl.nl