Eerste overwinning voor Heukelum

heukelum • Nadat vorige week het eerste punt in de competitie werd gepakt, heeft Heukelum nu ook de eerste overwinning van het seizoen binnen. Op sportpark de Vriezenwijk werd de Zwerver met 4-1 verslagen. De thuisploeg kwam na 38 minuten op voorsprong via Benjamin Meijdam. Men was tot die tijd al de betere ploeg, maar toch werd het vlak voor rust nog 1-1. Heukelum raakte hier echter niet van in de war en liep na rust uit naar 4-1. Benjamin Meijdam trof nog tweemaal doel en het slotakkoord was voor Brennan Bieri. Heukelum-trainer Jerome Ceton sprak van een dik verdiende overwinning: “Iedereen begint steeds fitter te worden en we kunnen goed spel steeds langer vasthouden. Dat gaat zich uitbetalen.”

Proxsys Cup

gorincherm/regio • Het populaire zaalvoetbaltoernooi om de Proxsys Cup zal, uiteraard als de corona-omstandigheden het toelaten, worden gehouden van maandag 27 december tot en met zaterdag 8 januari. Speellocatie is weer de Gorinchemse sporthal De Oosterbliek.

De uitnodigingen zijn inmiddels de deur uit. De aangeschreven clubs hebben tot en met 5 november de gelegenheid om zich in te schrijven.

De loting voor de poulefase van het toernooi zal worden verricht op vrijdagavond 12 november.