Griezelconcert

tricht • Het leerlingenorkest van OZOD houdt zaterdagmiddag 30 oktober vanaf 16:00 uur een interactief concert voor jong en oud. Door de verteller Ton van Vlijmen worden kinderen meegenomen in het prachtige verhaal vol muziek onder leiding van Sylvie de Lyon.


Najaarsconcert Ad Astra 

asperen • Ad Astra houdt op vrijdag 29 oktober haar najaarsconcert in het dorpshuis in Asperen. Alle geledingen van de verenigingen –leerlingenorkest, slagwerkgroep en fanfareorkest- zullen deelnemen aan het concert. Het concert begint om 20:00 uur en de toegang is gratis.


Jubileumconcert Concordia

beesd • Zaterdag 6 november vindt het jubileumconcert plaats van Harmonie Concordia Beesd. De vereniging bestaat dit jaar op 2 december 120 jaar en dat zal feestelijk gevierd worden. Ook zal Zangschool Beesd weer mee doen, zij viert haar eigen jubileum van 5 jaar. Het concert vindt plaats in het Klokhuis in Beesd. Iedereen is van harte welkom om te komen luisteren. Wel wordt er gewerkt met de huidige maatregelen, dus zal een corona toegangsbewijs nodig zijn om binnen te komen. Vooraf een kaartje kopen is niet nodig, de entree is 7,50 euro en er kan gepind worden. Kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar binnen. Vanaf 19.30 uur zijn de deuren open. Het concert begint om 20:00 uur.


Jeugddienst in Herwijnen

herwijnen • Zondagavond 31 oktober om 18.30 uur is er in de Gereformeerde kerk aan de Achterweg 15 in Herwijnen weer een jeugddienst. De eigen predikant Edwin Groot Karsijn zal spreken over het thema ‘Geloof en wetenschap: een goed duo?' Ook via muziek en beeld worden jongeren aan het denken gezet. Er hoeft niet te worden aangemeld. De dienst is ook live (of later) te volgen via www.gkherwijnen.nl