Offday voor Tricht tegen koploper: 4-0

tricht • Tricht had in Dordrecht tegen de ongeslagen koploper Wieldrecht een off-day. Na een vroege achterstand en een 3-0 ruststand ging Tricht kansloos met 4-0 onderuit.

Met de sterke vleugelspelers van Wieldrecht had Tricht onoverkomelijke problemen. Al na drie minuten mocht Tonnie Stok bij de tweede paal vrij 1-0 binnenschieten. Tricht speelde slap en kwam na 27 minuten met 2-0 verder achterop. Mark van Agteren mocht vanaf rechts ongehinderd doorstomen naar de verste doelpaal en kon daar met een diagonaal schot 2-0 scoren. Elf minuten later strafte Aron de Keijzer een foutieve inspeelpass van Tricht-keeper Jesse Kok af en dat betekende 3-0. Pas vlak voor rust kreeg Tricht zijn enige kans, doch René van Soelen schoot tegen de keeper op.

Na de thee speelde Wieldrecht een versnelling lager en volstond met nog slechts één treffer. Vanwege een overtreding van Sander Kars kreeg Wieldrecht in de 64e minuut een penalty, die door Aron de Keijzer werd benut. In eerste instantie keerde keeper Jesse Kok die strafschop nog maar in de rebound trof Aron de Keijzer alsnog doel: 4-0. Tricht zal zich snel moeten gaan herpakken.