SVS'65 - Asperen
SVS'65 - Asperen Foto: Jeroen de Bruin/ DBRN Fotografie

2-3 overwinning voor Asperen in Spijk

SPIJK • De derby SVS’65- Asperen is met 2-3 gewonnen door de gasten uit Asperen. Asperen kwam op een 0-2 voorsprong.De drukbezochte derby had uiteindelijk de terechte winnaar.

Asperen kwam in de zesde minuut al op voorsprong. Een voorzet van Michiel Den Hartog kopte spits Gerard Breider mooi in de touwen. In de vijftigste minuut verdubbelde Noah Middag de voorsprong naar 0-2. De wedstrijd leek gespeeld. Maar een minuut later scoorde Sam Muilenburg namens SVS'65 de Anschlusstreffer. Met nog een half uur te spelen kreeg SVS'65 een strafschop. Arnel Kocan werd in de 16 meter gevloerd. Scheidsrechter Baysan was resoluut en legde de bal op de stip. Kenny Lagendijk benutte deze strafschop. Maar tien minuten later schoot uitblinker Michiel Den Hartog 2-3 binnen.